Petitie Ter Ondersteuning Uitstel Benoeming Nieuw Bestuur KNBSB

10 months ago 32

Tijdens de internetbijeenkomst van vanavond, georganiseerd door Ronald Jaarsma en medestanders, noemde men nog een petitie die is opgestart. Deze petitie heeft tot doel de komende stemming voor het nieuwe bestuur van de KNBSB uit te stellen. Deze petitie...

Tijdens de internetbijeenkomst van vanavond, georganiseerd door Ronald Jaarsma en medestanders, noemde men nog een petitie die is opgestart. Deze petitie heeft tot doel de komende stemming voor het nieuwe bestuur van de KNBSB uit te stellen.

Deze petitie zal aangeboden worden aan de KNBSB tijdens het congres van komende zaterdag in de hoop dat de bond over de streep getrokken kan worden om de stemming uit te stellen met +/- drie maanden.

Hieronder vind u de link naar de petitie:

https://knbsbstemminglater.petities.nl/?fbclid=IwAR3p9O55Y6wB1Xcs1IFFhI-qiIM3rGq7w4fyzcBdywo6rKFusEQXAWZVEU0

Ook hier hebben inmiddels een aantal prominenten de petitie ondertekend: Kalian Sams, Byron Ward, Timothy Broas (de voormalig Amerikaanse ambassadeur in Nederland, die zijn best heeft gedaan het Nederlandse honkbal te promoten), Mervin Gario en John Witte, om er zomaar een aantal te noemen.

Hoe meer mensen tekenen, hoe zwaarder deze petitie zal wegen en des te moeilijker het word voor de KNBSB om het verzoek tot uitstel te weigeren.

Uw hulp wordt gewaardeerd.


View Entire Post

Read Entire Article